Obrazovno savjetovanje

Informiranje i savjetovanje o visokom obrazovanju

 

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) pruža ažurne, nepristrane i potpune informacije te usluge savjetovanja o visokom obrazovanju u Hrvatskoj i inozemstvu. Kao jedini sveobuhvatan, korisnički usmjeren centar za obrazovno savjetovanje u Hrvatskoj, IRO je postao referentno mjesto za usluge obrazovnog savjetovanja unutar hrvatske akademske zajednice.

IRO aktivno radi na informiranju i obrazovanju akademske zajednice i šire javnosti o mogućnostima obrazovanja, profesionalnog usavršavanja i akademske mobilnosti u RH i inozemstvu kao i o mogućnostima financijske pomoći za visoko obrazovanje. Na taj način IRO promiče veći (i jednak) pristup visokom obrazovanju te pridonosi povećanju međunarodne suradnje i mobilnosti u visokom obrazovanju.

IRO nudi usluge besplatnog stručnog obrazovnog savjetovanja o studijskim mogućnostima u Hrvatskoj i inozemstvu. 

 

IRO od srpnja 2019. uvodi jedinstvena tematska savjetovanja OBRAZOVNI ČETVRTAK U IRO-u. Sudjelovanje je besplatno uz online prijavnicu, a IRO za svaki termin osigurava dolazak gosta predavača (stipendist, djelatnik veleposlanstava, predstavnik nekog sveučilišta i sl.).

BESPLATNA GRUPNA
INFORMIRANJA I RADIONICE

 

SPECIJALIZIRANA
INDIVIDUALNA SAVJETOVANJA

 

PRIPREMNI TEČAJEVI

PRIPREMNI TEČAJEVI