BEST Zagreb

BEST Zagreb

 

BEST Zagreb je volonterska i neprofitna studentska udruga koja studentima Sveučilišta u Zagrebu pruža mogućnost dodatnog stručnog obrazovanja, kontakta s budućim poslodavcima, rada u međunarodnim timovima, upoznavanje i razumijevanje europskih kultura te razvijanje tolerancije i usavršavanje organizacijskih vještina.

 

Sam početak BEST-a Zagreb seže u 1998. godinu, a za njegov nastanak su zaslužni studenti Fakulteta strojarstva i brodogradnje. Zahvaljujući daljnjoj inicijativi, BEST Zagreb je kao udruga službeno i registrirana 1999. godine.

 

Danas je BEST Zagreb prisutan na gotovo svim tehničkim i tehnološkim fakultetima Zagrebačkog Sveučilista te je u Europi stekao status jedne od najuspješnijih i najaktivnijih lokalnih BEST grupa. Trenutno BEST broji dvjestotinjak članova od kojih četvrtinu čine aktivni članovi, a ostatak alumni – nekad studenti i BESTovci, a danas uspješni inženjeri. Stalan kontakt s alumnijima nam omogućava prijenos svih znanja koja stalno nadograđujemo i uspješno koristimo.

BEST Zagreb

Linkovi:
web: best.hr
Društvene mreže:
Instagram – best_zagreb https://www.instagram.com/best_zagreb/
Facebook – BESTZagreb https://www.facebook.com/BESTZagreb    
LinkedIn –    https://www.linkedin.com/company/bestzagreb