Dobrodošli na Sajam stipendija i visokog obrazovanja!

 

Pristup svim posjetiteljima je otvoren i besplatan bez prethodne registracije. Dovoljno je da niže na ovoj stranici mišem kliknete na virtualne sobe i štandove te posjetite izlagače. Uđite u virtualne Zoom sobe i razgovarajte s predstavnicima izlagačkih institucija ili preuzmite korisne materijale na podstranicama raznih izlagača.

Posjetite zanimljiv i interaktivan popratni program koji se sastoji od predavanja, panela i diskusija te se održava paralelno s izlaganjem ranije spomenutih institucija – popratnom programu pristupite od 10-16h sukladno rasporedu i poveznicama niže!

 

Predstavljamo tri glavna razloga zašto ne smijete propustiti ovogodišnji Sajam:

  • Pronađite najbolji studijski program i stipendiju za sebe za studij u Hrvatskoj ili inozemstvu kroz razgovor s predstavnicima izlagačkih institucija!
  • Poslušajte predavanja i panele kako biste bili uspješniji u upisu na studij, u dobivanju stipendije, u pronalaženju stručne prakse ili u angažmanu u zajednici tijekom studiranja!
  • Saznajte na štandu ‘Education USA’ kako se pripremiti za studij u Sjedinjenim Američkim Državama, koje ispite položiti, gdje ih polagati i kako se najbolje pripremati za uspješno polaganje ispita za studij u SAD-u!

 

Ako imate problema u pristupu poveznicama niže na ovoj stranici, slobodno nam se javite na iro@iro.hr, na tel. 01 4817 195 i 01 4555 151 te na Instagram iro.hr.

 

Čekamo vas u virtualnim sobama niže 25.11.2020. od 10-16h! Uživajte u Sajmu!

POPRATNI PROGRAM - KLIKNI I SUDJELUJ!
AMPEU - KONZUL SAS-a
SVEUČILIŠTE U RIJECI - VIRTUOZ SAJMA
GRAD ZADAR - PROTAGONIST SAJMA
STUDIJ U SAD-U
MZO - ARHITEKT SAS-a

SAZNAJ VIŠE

RIT CROATIA - PARTNER SAS-a
STUDIRAJ U KANADI
STUDIRAJ U KANADI
IZLAGAČI IZ AUSTRIJE
IZLAGAČI
UDRUGE