IMC University of Applied Sciences Krems / IMC Fachhochschule Krems

IMC Fachhochschule Krems

 

Smješteno u srcu pokrajine Donja Austrija, IMC Krems je na glasu kao jedno od najnaprednijih austrijskih međunarodnih veleučilišta primijenjenih znanosti, s jednom od najrazgranatijih poslovnih mreža i praktičnim fokusom bez premca. IMC Krems ima 140 partnerskih sveučilišta, preko 1.000 partnerskih tvrtki diljem svijeta i više od 3.000 studenata iz 50 zemalja. Veleučilište nudi 32 redovna i izvanredna studijska programa prvostupničkih i magistarskih studija iz područja ekonomije, digitalizacije i inženjerstva, zdravstvenih znanosti i life sciences.

 

Nastava se izvodi na engleskom i njemačkom jeziku, prakse se odrađuju u Austriji i inozemstvu, a programi međunarodne razmjene i semestri u inozemstvu osiguravaju da studenti budu u potpunosti pripremljeni za svoje karijere u Austriji ili drugim zemljama.

 

Izuzetno praktično akademsko obrazovanje koje nudi IMC Krems ističe se snažnim fokusom na liderske kvalitete i tzv. „soft skills“. Kurikulum također uključuje širok izbor jezičnih mogućnosti i projektni rad u malim skupinama, gdje izravni pristup predavačima igra ključnu ulogu. Dijeljenje znanja iz prve ruke i osiguravanje da studenti neprestano stječu nove stručne vještine neki su od vodećih prioriteta IMC Krems.

Popis fakulteta

  • Business
  • Health
  • Digitalisation and Engineering
  • Life Sciences

 

Više informacija o studiju i studijskim programima:

 

Info događanja:

 

IMC University of Applied Sciences Krems / IMC Fachhochschule Krems

Piaristengasse 1

A-3500 Krems, Austria

T +43 2732 802 222

E information@fh-krems.ac.at
W www.fh-krems.ac.at

Kontakt osoba: Hermann Maglock