TU Graz / Graz University of Technology

TU Graz / Graz University of Technology

 

Znanost. Strast. Tehnologija. Tehnološko sveučilište u Grazu (TU Graz) u posljednjih je 200 godina stvorilo impresivna postignuća u nastavi i istraživanju. Istraživačke aktivnosti sežu od visokokvalitetnih temeljnih istraživanja i istraživanja usmjerenih na konkretnu primjenu, pa sve do onih za industrijsku primjenu. Važnu ulogu igraju projekti suradnje sa znanstvenom i poslovnom zajednicom. TU Graz tematski usmjerava svoje kompetencije na pet “područja stručnosti”, provodeći vrhunska istraživanja na važnim područjima za budućnost, od čovjeka i biotehnologije, do mobilnosti i proizvodnje ili naprednih znanosti o materijalima. 13.000 studenata iz gotovo 100 zemalja diljem svijeta studira na sedam fakulteta i 100 instituta u sklopu TU Graz.

TU Graz je moderna, prema budućnosti usmjerena obrazovna i istraživačka institucija s prepoznatljivim međunarodnim profilom. TU Graz nudi 18 prvostupničkih studijskih programa, 33 master programa – od toga 14 na engleskom jeziku – te doktorske studije na engleskom jeziku. Tradicionalne jake poslovne mreže između TU Graz i predstavnika međunarodne industrije i gospodarstva omogućuju studentima stjecanje praktičnog iskustva tijekom studija. Snažan fokus usmjeren je na obrazovanje studenata u poduzetništvu, ali također i na potporu razvoja ključnih vještina i osobnosti. Na području podučavanja, TU Graz također pruža sjajne rezultate i koristi najnovije tehnologije podučavanja i učenja kao podršku interaktivnom i kreativnom studiranju.

 

Sve informacije o studijskim smjerovima, upisima i uvjetima studiranja pronaći ćete u priloženim brošurama i na web stranici  www.tugraz.at

TU Graz / Graz University of Technology

Rechbauerstraße 12

A-8010 Graz
welcomecenter@tugraz.at 

www.tugraz.at 

Social Media: www.tugraz.at/go/follow

Kontakt osobe:

Birgit Steinkellner birgit.steinkellner@tugraz.at , T +43 316 873 6427
Elisabeth Tomaselli 
elisabeth.tomaselli@tugraz.at , T +43 316 873 4920