Objavljen program edukacijskog modula za studente u sklopu projekta EDUpolicy LAB

Objavljen program edukacijskog modula za studente u sklopu projekta EDUpolicy LAB

Kako bi se studentima Sveučilišta u Zagrebu te Sveučilišta u Osijeku osiguralo teoretsko i praktično usvajanje znanja vezanog za metodu društveno korisnog učenja, u sklopu projekta EDUpolicy LAB održat će se četverodnevni ineraktivno-edukacijski modulModul će biti proveden od 22. do 25. veljače 2019. u Tomislavovom domu na Sljemenu.

4 dana radionica s 35 studenata na dislociranoj lokaciji sa svim pokrivenim troškovima uključit će:

  • Rad u interdisciplinarnim studentskim timovima

  • Suradnja sa studenticama/ima iz drugog grada / s drugog fakulteta

  • Upoznavanje s vještinama priprema i provedbe projekata (PCM metodologija)

  • Mogućnost osmišljavanja društvenih inovacija

  • Mogućnost stvarnog utjecaja na okolinu u kojoj živite

  • Mogućnost uključivanja u provedbu drugih projekata Instituta za razvoj obrazovanja i Volonterskog centra Slavonski Brod.

 

Program je osmišljen u suradnji svih projektnih partnera, a sve s ciljem kako bi se studenti kvalitetno pripremili za provedbu sve 3 faze praktičnog modula EDUpolicy LAB programa. Teme, iako raznorodne, snažno naglašavaju važnost interdisciplinarnosti i sposobnost povezivanja različitih struka u rješavanju ključnih društvenih problema.

Program edukacijskog modula možete preuzeti ovdje.

***

EDUpolicy LAB – društveno korisnim učenjem do jednakih obrazovnih ‎mogućnosti projekt čiji je cilj povećati broj društveno aktivnih studenata/ica u rješavanju problema marginaliziranih skupina u obrazovanju kroz razvoj i provedbu održivog EDUpolicy LAB programa društveno korisnog učenja. Više o partnerima na projektu, projektnim aktivnostima te trajanju projekta možete pronaći na www.edupolicylab.com.