Tražite posao, mijenjate studij ili karijeru? Pridružite nam se na Karijernom utorku!

Tražite posao, mijenjate studij ili karijeru? Pridružite nam se na Karijernom utorku!

IRO od siječnja 2020. organizira tematska grupna predavanja i savjetovanja pod nazivom Karijerni utorak u IRO-u. Predavanja s radioničarskom notom obuhvaćaju ključne informacije vezane za prelazak na tržište rada, pronalazak novih profesionalnih prilika i suradnji, nastavak obrazovanja, uspješan razvoj ili promjenu karijere, ali i razvijanje građanskih kompetencija.

 

Uz stručnjake iz Instituta za razvoj obrazovanja, svoje iskustvo i znanje o pojedinoj temi mjesečno će prenositi gosti predavači: zaposlenici uspješnih hrvatskih kompanija, voditelji i menadžeri prepoznatih projekata, stručnjaci, znanstvenici, umjetnici i nastavnici.

Gosti predavači iz prve će ruke osigurati informacije koje svakodnevno ruše predrasude o tome što znači biti uspješan (u Hrvatskoj), kako karijerni put treba (ili ne treba izgledati), kada i zašto ga promijeniti te kako ustrajati onda kada se obrazovni ili karijerni put ne razvijaju onako kako je bilo zamišljeno. Svrha programa je razviti platformu namijenjenu učenju i dijalogu, onu koja će dugoročno utjecati na promjenu percepcije visokog obrazovanja, sustavno poticati mlade osobe na cjeloživotno učenje te pomagati učenicima, studentima, njihovim roditeljima i nastavnicima u informiranju o otvorenim profesionalnim prilikama i mogućnostima (samo)zaposlenja u Hrvatskoj.

Predavanja u okviru Karijernog utorka u IRO-u besplatna su za sve sudionike uz obveznu online prijavu.

Više informacija o temama, gostima i rasporedu predavanja pronađite ovdje.