Karijerni utorak: O kreativnosti i komunikaciji

Karijerni utorak: O kreativnosti i komunikaciji

Na prvom Karijernom utorku u siječnju ugostit ćemo Jelenu Šantić, specijalisticu za korporativne komunikacije u OTP banci koja će održati predavanje pod nazivom „Kreativnost i komunikacija u bankarskom sektoru“.

 

Kroz interaktivno će predavanje dati uvid u svoj karijerni i obrazovni put – od studija na Filozofskom fakultetu do rada u korporativnim komunikacijama.

Dobrodošli su svi: studentice i studenti, marketingašice i marketingaši, PR-ovci, amaterski i profesionalni pisci, pjesnici, umjetnici, blogeraši, vlogeraši i novinari. Vidimo se u IRO-u 21. siječnja u 17 sati!

O Jeleni Šantić:

U korporativnim komunikacijama OTP banke Jelena trenutno radi na uspostavljanju i održavanju odnosa s klijentima i medijima, održavanju internih komunikacija unutar tvrtke, raspodjeli sredstava za sponzorstva, donacije te društveno odgovorno poslovanje, organizaciji različitih događanja  te pisanju i lekturi članaka za interni časopis te web stranice tvrtke. Prije prelaska u korporativne komunikacije, Jelena je radila kao asistentica Uprave u istoj banci, odnosno Société Générale Splitskoj banci prije spajanja s OTP bankom u jednu kompaniju.

Na radnom mjestu asistentice Uprave je provela osam godina, a tijekom tog razdoblja je stekla iskustvo i u području odnosa s javnošću, medijima te priopćenjima za javnost. U Société Générale Splitsku banku je došla nakon kraćeg rada u školi kao profesorica francuskog jezika jer je brzo shvatila da podučavanje nije zanimanje koje idealno pristaje njenoj osobnosti. Već tijekom studija Francuskog jezika i književnosti te Fonetike na Filozofskom fakultetu je radila u školi stranih jezika kao voditeljica ureda te profesorica francuskog jezika i prevoditeljica.

****

IRO od siječnja 2020. organizira tematska grupna predavanja i savjetovanja pod nazivom KARIJERNI UTORAK u IRO-u. Predavanja obuhvaćaju ključne informacije vezane za prelazak na tržište rada, pronalazak novih profesionalnih prilika i suradnji, nastavak obrazovanja, uspješan razvoj ili promjenu karijere, a održavaju ih zaposlenici uspješnih hrvatskih kompanija, voditelji i menadžeri prepoznatih projekata, stručnjaci, znanstvenici, umjetnici i nastavnici. Sudjelovanje je besplatno uz online prijavnicu.