Karijerni utorak: Što sociologija ima s telekomunikacijama?

Karijerni utorak: Što sociologija ima s telekomunikacijama?

Pridružite nam se na drugom po redu Karijernom utorku u IRO-u! Predavanje pod nazivom „Što sociologija ima s telekomunikacijama?“ održat će Mia Bašić Stanić, generalist ljudskih potencijala u Tele2.

 

Ako vas zanima rad u ljudskim potencijalima, teme poput employer brandinga i zapošljavanja, ili pak tražite nove poslovne prilike ili stručne prakse, i želite doznati više o mogućnostima koje nudi kompanija Tele2, vidimo se u IRO-u 4. veljače u 17 sati! Sudjelovanje je besplatno uz online prijavnicu.

O predavačici:

Mia Bašić Stanić, generalist ljudskih potencijala u Tele2, svoj profesionalni put započinje kao voditeljica ureda u IT tvrtki Amphinicy Technologies, gdje ubrzo otkriva interes za područje ljudskih potencijala i paralelno počinje raditi na zaduženjima u sklopu oba radna mjesta. Par godina poslije fokus usmjerava isključivo na područje ljudskih potencijala kroz rad na radnom mjestu menadžera ljudskih potencijala, gdje je stekla iskustvo i znanja iz područja poput selekcije i zapošljavanja, vođenja društvenih mreža, praćenja radnog učinka i employer brandinga.

U želji za novim izazovima i iskustvima, nakon osam godina radnog staža, 2019. godine se priključuje timu ljudskih potencijala Tele2 gdje je usmjerena na aktivnosti povezane s employer brandingom, zapošljavanjem zaposlenika te njihovim uvođenjem u posao, korporativnom društvenom odgovornošću, kao i na organizaciju različitih događanja.

Diplomirala je sociologiju na Hrvatskim studijima u Zagrebu. Tijekom studija je vodila radionice za djecu u udruzi za razumijevanje ADHD-a. Nakon studija stekla je dodatno obrazovanje iz područja ljudskih potencijala, u kojem se i dalje konstantno usavršava, a trenutno pohađa NLP Business Practitioner program. Autorica je nekoliko članaka, a u slobodno vrijeme bavi se volonterskim radom.

***

IRO od siječnja 2020. organizira tematska grupna predavanja i savjetovanja pod nazivom KARIJERNI UTORAK u IRO-u. Predavanja obuhvaćaju ključne informacije vezane za prelazak na tržište rada, pronalazak novih profesionalnih prilika i suradnji, nastavak obrazovanja, uspješan razvoj ili promjenu karijere, a održavaju ih zaposlenici uspješnih hrvatskih kompanija, voditelji i menadžeri prepoznatih projekata, stručnjaci, znanstvenici, umjetnici i nastavnici. Sudjelovanje je besplatno uz online prijavnicu.