Karijerni utorak: Društvenjaci i humanisti u IT sektoru?

Karijerni utorak: Društvenjaci i humanisti u IT sektoru?

Pridružite nam se na trećem po redu Karijernom utorku u IRO-u! Predavanje pod nazivom „Društvenjaci i humanisti u IT sektoru?“ održat će Monika Ivanović, voditeljica tima za upravljanje imidžem poslodavca u Infobipu.

 

Ako vas zanimaju digitalizacija i digitalna transformacija, rad u svjetskom IT divu iz Vodnjana, tražite nove poslovne prilike ili stručne prakse, i želite doznati više o mogućnostima koje nudi kompanija Infobip, vidimo se u IRO-u 18. veljače u 17 sati! Sudjelovanje je besplatno uz online prijavnicu.

O predavačici:

Monika Ivanović, voditeljica tima za upravljanje imidžem poslodavca u Infobipu. Profesionalni put započinje kao savjetnica u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje u Zagrebu, gdje vodi selekcijske postupke, radionice i druge aktivnosti iz područja razvoja ljudskih resursa i profesionalnog usmjeravanja. Potom prelazi u Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, gdje je više od tri godine godine na čelu Odjela za pripremu, provedbu i praćenje politika u znanosti i tehnologiji. U ovom je razdoblju stekla znanja i kontakte iz područja EU fondova i programa.

Nove izazove nalazi u Infobipu, međunarodnoj IT kompaniji kojoj se priključuje 2017. kao specijalistica u ljudskim potencijalima na novom tech kampusu u Vodnjanu. Ubrzo prelazi u Odjel za strateški rast i razvoj, gdje na mjestu projektnog menadžera uspostavlja i dograđuje niz programa suradnje sa zajednicom. Godinu i pol dana kasnije okuplja tim za upravljanje imidžem poslodavca, kojem je na čelu od jeseni 2019.

Diplomirala je psihologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, a gimnaziju pohađala u Puli. Autorica je nekoliko stručnih članaka i sudionica više akcijskih grupa. Stekla je certifikate u području integrativne dječje psihoterapije.

***

IRO od siječnja 2020. organizira tematska grupna predavanja i savjetovanja pod nazivom KARIJERNI UTORAK u IRO-u. Predavanja obuhvaćaju ključne informacije vezane za prelazak na tržište rada, pronalazak novih profesionalnih prilika i suradnji, nastavak obrazovanja, uspješan razvoj ili promjenu karijere, a održavaju ih zaposlenici uspješnih hrvatskih kompanija, voditelji i menadžeri prepoznatih projekata, stručnjaci, znanstvenici, umjetnici i nastavnici. Sudjelovanje je besplatno uz online prijavnicu.