Održan dodatni radni sastanak na HKO projektu PharMedQ

Održan dodatni radni sastanak na HKO projektu PharMedQ

Dana 21. veljače 2020. godine u na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu održan je Dodatni radni sastanak za izradu standarda zanimanja Industrijski farmaceut.

 

Radni sastanak je vodio IRO, a sastanku su prisustvovali predstavnici Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, kao i predstavnici poslodavaca (Belupo, Sanja Fidelita i Pliva Hrvatska).

Nakon pregleda dorađenog popisa ključnih poslova za zanimanje industrijski farmaceut radna skupina uz pomoć vanjskih članica iz prakse nastavila je raditi na razradi koncepta i sastavljanju popisa ključnih poslova, uzimajući u obzir međuodnos između znanja i vještina s jedne strane, i kompetencija s druge strane. Nakon radioničkog dijela članovi radne skupine za zanimanje industrijski farmaceut predstavili su svoj napredak s novim konceptom zanimanja. Zatim su članovi radne skupine dobili dodatne upute u vezi sljedeće faze – organizacija i provođenje strukturiranih razgovora te su razmatrani mogući datumi, a tijekom završne diskusije razmatrana su neka otvorena pitanja.