Sajam visokog obrazovanja i stipendija (SAS) ponovo u virtualnom okruženju

Sajam visokog obrazovanja i stipendija (SAS) ponovo u virtualnom okruženju

Dragi posjetitelji i prijatelji Sajma,

označite 13. listopada 2021.  u svojem kalendaru jer nam se na taj datum održava 17. SAS! Uzevši u obzir sve vaše komentare, prijedloge i želje, SAS će ovoga puta biti u ponešto drugačijem virtualnom obliku, no njegov smisao, sadržaj i cilj ostat će isti – okupiti na jednom mjestu bitne informacije i obrazovne institucije da bismo vam olakšali nastavak obrazovanja u Hrvatskoj ili inozemstvu.

Ove godine SAS će se održati u još naprednijem digitalnom izdanju, uz pomoć platforme za virtualne događaje Eventrify. Vjerujemo da će vam ovog puta praćenje zanimljivih webinara, pregledavanje dostupnih stipendija i obrazovnih programa te komuniciranje s izlagačima biti još jednostavnije, intuitivnije i interaktivnije.

Očekuje vas bogat program koji će se posvetiti mladima I popularnim tema u obrazovanju, raznoliki izlagači te korisne informacije kojima ćemo učenicima, studentima I roditeljima pomoći da pronađu najprikladniji studijski program, osiguraju potrebne stipendije za Hrvatsku i inozemstvo ili da čak odaberu odgovarajuću stručnu praksu.

Zašto organiziramo SAS?

Održavanjem SAS-a želimo ukazati na potrebu većeg izdvajanja sredstava za sektor obrazovanja i mlade ljude. Pružanjem sveobuhvatnih informacija na jednom mjestu i okupljanjem bitnih obrazovnih institucija želimo proširiti pristup visokom obrazovanju za sve društvene skupine. Također, studentima koji su već upisali željeni studij, želimo pomoći osigurati uspješan završetak studija i olakšati njihov prelazak na tržište rada.

Kako se možete prijaviti za ovo događanje?

Kao i dosad, SAS je besplatan za sve posjetitelje. Iako je SAS tek u listopadu, već sada se možete prijaviti za praćenje putem sljedeće poveznice:

Pred početak SAS-a poslat ćemo poveznicu za priključenje.

Praćenje je moguće individualno ili grupno, u suradnji sa školama. Za više informacija, javite se voditeljici SAS-a Antoniji Nikšić na aniksic@iro.hr / 00 385 1 4555 151.

Kako možete izlagati na SAS-u?

Za izlagačke pakete i više informacija o načinu sudjelovanja, javite se voditeljici SAS-a Antoniji Nikšić na aniksic@iro.hr / 00 385 1 4555 151.