Sudionici projekta EDUpolicy LAB volontiraju u IRO-u!

Sudionici projekta EDUpolicy LAB volontiraju u IRO-u!

Projekt „EDUpolicy LAB – društveno korisnim učenjem do jednakih obrazovnih mogućnosti“, usmjeren je na unaprjeđenje znanja i vještina studentica i studenata u rješavanju problema obrazovne integracije socijalno isključenih skupina kroz suradnju civilnog društva s visokoobrazovnim ustanovama.

U sklopu treće faza provedbe modula studenti koji sudjeluju u projektu EDUpolicy LAB bit će izravno uključeni u aktivnosti Instituta za razvoj obrazovanja i Volonterskog centra u Slavonskom Brodu.

Dio sudionika projekta već je odradio svoje volonterske sate u IRO-u, a dana 28. studenog 2019. nova je grupa studenata započela s volontiranjem. Studenti Hrvatskih studija Tin Krznar, Maja Nikšić i Mija Tomić te studentica Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta Adelita Skitarelić upoznali su se s aktivnostima koje provodi Institut za razvoj obrazovanja, s njegovim zaposlenima te su se s njima dogovorili oko svojih budućih zadataka.

EDUpolicy LAB – društveno korisnim učenjem do jednakih obrazovnih ‎mogućnosti“ projekt čiji je cilj povećati broj društveno aktivnih studenata/ica u rješavanju problema marginaliziranih skupina u obrazovanju kroz razvoj i provedbu održivog EDUpolicy LAB programa društveno korisnog učenja. Više o partnerima na projektu, projektnim aktivnostima te trajanju projekta možete pronaći na www.edupolicylab.com.